Gourmetshop 
Akademija

Z veseljem vas vabimo na GourmetShop akademijo ™, kjer se lahko udeležite najrazličnejših praktično usmerjenih tečajev, od eno do večdnevnih. Vse tečaje vodijo naši certificirani chefi ali mednarodno priznani gostujoči mojstri.

Na tečajih/delavnicah vas bomo potopili v čudovit svet kulinarike, od samih osnov do najbolj prelomnih novih tehnik. Želimo biti vir navdiha za vse!

Naša akademija se nahaja v sklopu naše fizične trgovine, kjer imamo tudi najsodobneje opremljen kulinarični laboratorij, kjer razvijamo nove recepte in izdelke lastne blagovne znamke.

Z gourmet programom se ukvarjamo že več kot 30 let. Smo eni prvih v samostojni Sloveniji, ki so začeli z distribucijo profesionalnega gourmet programa. Že od našega začetka sodelujemo z največjimi slovenskimi (in nekaj tujimi) chefi.

Postali pa smo tudi distributer za KitchenAid kuhinjske aparate. Naše znanje na tem področju je že tako široko, da občasno organiziramo tudi delavnice, demonstracije in seminarje, kar združujemo pod ime KitchenAid akademija.

Delavnice

Manjše število udeležencev je vpeto v delovni proces priprave različnih zahtevnih receptov pod budnim pokroviteljstvom in vodenjem izkušenega mojstra, ki vrhunsko obvlada svoj poklic.

Delavnice izvajajo domači ali tuji chefi in so lahko na različnih nivojih, začetniški, nadaljevalni, vrhunski.

Namenjeni so tako bodočim mojstrom, chefom, kakor tudi ljubiteljem kulinarike.

Izvajajo se doma ali tudi v tujini, pretežno v “Chocolate Academy” centrih, eni najbolj prestižnih tovrstnih ustanov. Število udeležencev je zaradi načina dela (in trenutnih zdravstvenih razmer) omejeno. Delavnice so plačljive.

Demonstracije in seminarji

So najboljši način seznanjanja z novimi tehnologijami, materiali in kulinaričnimi trendi. Izvajajo se praviloma s strani izjemno uveljavljenih mednarodnih mojstrov. Število udeležencev ni omejeno.

Predavatelj opisno in praktično prikazuje novosti, katere slušatelji budno spremljajo in si jih beležijo. Udeležba je zelo priporočljiva za vse, ki bi v svojem poklicu radi napredovali in bili seznanjeni z novimi trendi in recepti. Vsak od predavateljev predstavi tudi svoj pogled, svoj način dela in pristop.

Demonstracije in seminarji so za udeležence praviloma brezplačni, stroške pokriva sponzor.

Za več informacij o naši KitchenAid akademiji nam pišite ali nas pokličite!

Za ogled našega polnega prodajnega asortimana pa ste vljudno vabljeni v našo fizično poslovalnico ali spletno trgovino www.gourmetshop.si

Kuhajte z nami

Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.