O 
Nas
Gourmet 

Z iskanjem kulinaričnih užitkov se ukvarjamo že več kot 30 let. Zagovarjamo zmerno prehranjevanje in kulinarično razvajanje. V restavraciji ali še bolje – doma v družbi prijateljev in družine.

Naša želja vam je ponuditi celovito paleto sestavin, pripomočkov in aparatov, zato imamo danes v našem prodajnem programu preko 5.000 proizvodov od več kot 30 proizvajalcev iz celega sveta. Tudi kot mala dežela, ki se kulinarično hitro razvija, potrebujemo povsem enake kvalitetne sestavine kot v velikih kulinaričnih metropolah.

GourmetShop je naša blagovna znamka, ki je nastala ki je nastala kot odgovor na vse večje povpraševanje po vrhunskih kulinaričnih izdelkih.

Obiščete nas lahko tudi v naši fizični trgovini GourmetShop v BTC (pod Emporiumom) v Ljubljani.

V okviru naše GourmetShop akademije smo pripravili novo spletno stran in trgovino, ki ponuja izdelke naše lastne blagovne znamke.

Kulinarični laboratorij

Posebnost naše trgovine je, da imamo v sklopu akademije tudi najsodobneje opremljen kulinarični laboratorij, kjer razvijamo nove recepte in kjer potekajo najrazličnejši tečaji in predstavitve.
Kuhajte z nami

Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.