Glazura iz temne čokolade

23. avgusta 2022.
Sosa
 
 15 
minut
 Enostavno
 1 
porcija
Gourmet Akademija recepti
Kazalo recepta

Sorodni recepti:

 15 

 Enostavno

 1 
Namaz iz slane karamele Callebaut
 15 

 Enostavno

 1 
Namaz iz lešnikov, mandljev in mlečne čokolade 823 Callebaut
 40 

 Enostavno

 12 
rižota
 15 

 Enostavno

 1 
detajl čooladne sladice
 10 

 Enostavno

 1 
detajl čokoladne sladice
 45 

 Srednje

 100 
Malinin makron

Glazura iz temne čokolade

100% rastlinska čokoladna glazura

Sestavine:

  • 1

    Pektin zmešamo s sladkorjem.


  • 2

    Vodo segrejemo na 40°C in vanjo postopoma vmešamo sladkor in pektin.


  • 3

    Zavremo, dodamo glukozo in ponovno zavremo.


  • 4

    Odstavimo in vmešamo čokolado, kakav ter kakavovo maslo.


  • 5

    Emulziramo z paličnim mešalnikom.


  • 6

    Zmes pustimo 24 ur na 4°C.


  • 7

    Pred uporabo jo segrejemo na 35-40°C.

  • Alergeni

    Ni podatka

    Hranilne vrednosti

    Hranilo
    Vrednost (na 100g)
    Vrednost (Na porcijo)
    Ni podatkov

    Kuhajte z nami

    Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

    Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.