Pastayoung

Pastayoung
Delite na družbenih omrežjih:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Predstavlja se Pastayoung, naš novi dobavitelj zdrave prehrane odličnega okusa


Pastayoung

Z največjim veseljem vam predstavljamo našega novega dobavitelja, ki v svetu postaja referenca zdrave prehrane.

Zakaj Pastayoung ?

V regiji smo prepoznavni kot eden vodilnih kulinaričnih ponudnikov odličnih proizvodov tako za gostinski sektor kot za ljubitelje kuhanja in dobrojedce. Vendar kulinarika ni samo uživanje v dobri hrani, je predvsem tudi vidik zdravega prehranjevanja.

Kaj zdrava hrana sploh je?

Ali je kos pice zdrav, ali je kepica sladoleda ali rezina odlične čokolade zdrava? Tu vsekakor je dilema. Odlično zagovarjam tezo, da je tudi pregrešna odlična hrana zdrava. Nudi nam neizmeren užitek in ugodje, posebno konec tedna, ko v prijetni družbi naredimo odklop. Da tudi kepica sladoleda in kos torte sta zdrava! Pregrešna  hrana je vsekakor veliko ugodje za našo psiho in vsekakor mora biti del našega prehranjevanja. In brez zdravega psihičnega stanja ne moremo imeti zdravega telesa. Ne gre skupaj. Toda pozor, grešiti moramo redko in ko grešimo je pomembna kvalitetna hrana.

In tu se prične naša zgodba z Pastayoung

Prehranjevati se moramo zdravo in zmerno, obroki morajo biti sestavljeni iz uravnoteženih sestavin, ki našemu telesu nudijo popolno podporo za vsakodnevne napore.

Pastayoung se odlično vklaplja v našo filozofijo prehranjevanja, čez teden jej zmerno in zdravo, konec tedna si privošči odklop s hrano za naše psihično počutje.

In še več, odlične sestavine proizvodov Pastayoung ne zaostajajo za kulinaričnimi vrednotami, ki jih zastopamo, so odličnega okusa in namenjene vsem aktivnim ljudem, športnikom, kot vsem, ki jih zdravo prehranjevanje veliko pomeni.

PY Pasta Young ponuja živila, ki izpolnjujejo prehranske potrebe v svetu športa in dobrega počutja. Osredotoča se na kakovost in na trg pošilja edinstvena živila. Ne le testenine, temveč tudi pekovske izdelke, začimbe, beljakovine in različne omake in kreme. Pozornost posveča tako makro vrednostim v smislu beljakovin, vlaknin in ogljikovih hidratov kot tudi mikro hranilom.



S 55 % deležem beljakovin v testeninah je na voljo pametna rešitev za po treningu. Brez-glutensko pecivo z visoko vsebnostjo beljakovin in vlaknin za popoln zdrav prigrizek. Z nizkokaloričnimi omakami in začimbami, narejenimi iz naravnih surovin, PY ponuja popolno paleto izdelkov za ljubitelje fitnesa in dobrega počutja.




Testenine

Idealne so za obroke po treningu. S 55 % beljakovin, BCAA in esencialnimi aminokislinami ter nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in visoko vsebnostjo vlaknin je PY odlična alternativa za pripravo obroka. Idealne so tudi za juhe, solate in rižote.

– 55 % beljakovin
– 65 % manj ogljikovih hidratov
– Visoka vsebnost vlaknin







Jejte, ne da bi se zredili

S PY testeninami z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov vam ne bo več treba skrbeti za pridobivanje telesne teže, saj s 65 % manj ogljikovih hidratov in vsem okusom pravih obrtniških testenin, ne bo mogoče vzdržati!



Omake

Vsi vemo, da dobro ravnovesje beljakovin, vlaknin, nizka vsebnost ogljikovih hidratov, dobri viri maščob, vitaminov in mineralov zagotavljajo zdrav življenjski slog. Tehnično gledano je včasih težko najti pravo sestavo med sestavinami.

Zlasti pri omakah in prelivih morajo biti sestavine običajno uravnotežene, sicer bi bila njihova struktura in okus ogrožena. V zvezi s tem je podjetje PY ustvarilo okusne nizkokalorične rešitve, ki izpolnjujejo želene pogoje kuhanja.

PY vas vabi, da poskusite naše začimbe in jih uporabite pri peki, testeninah, solatah in še veliko več! Kljub temu, da smo ene najokusnejših nizkokaloričnih omak na trgu, ponujamo čisto etiketo brez kompromisov pri okusu.

– Brez dodanih maščob
– Brez glutena



Pecivo



PY ponuja široko paleto brezglutenskih pekovskih izdelkov. Z dvema formulacijama, eno z 22 % in eno s 33 % beljakovin, so sladki in slani piškoti kot nalašč za prigrizek pred in po vadbi. V tem primeru so vsi pekovski izdelki izdelani z mešanico mlečnih beljakovin kot glavno sestavino. Te prednosti zagotavljajo uravnoteženo prehrano, bogato s kazeinom in aminokislinami v kombinaciji z visoko vsebnostjo naravnih vlaknin in zmanjšano količino ogljikovih hidratov, pekovski izdelki PY pa predstavljajo pametno alternativo za ljubitelje fitnesa in dobrega počutja. Poleg tega so odličen vir zdravih prigrizkov za hujšanje in uravnavanje telesne teže.




Sprostite se, ne obremenjujte se!



Po treningu je zelo pomemben del treninga. Ustavite se, globoko vdihnite in ugriznite v naše prigrizke, ki vas bodo z visoko vsebnostjo vlaknin in beljakovin spremljali in vam pomagali po vseh treningih. A ne samo to, odlični so tudi za odmor na delovnem mestu.





Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kuhajte z nami

Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.