Gourmet Blog

Zgodba o čokoladi

Zgodba o čokoladi

Čokolada je nedvomno ena najbolj zaželenih dobrot na zemeljski obli in je najbolj razširjeno darilo na svetu. Predeluje...

Katja
Kako stabilizirati sladolede in sorbete?

Kako stabilizirati sladolede in sorbete?

Razkrivamo skrivnosti priprave sladoledov in sorbetov

Andrej Jamnik
Kaj je botarga?

Kaj je botarga?

Botarga ali sredozemski kaviar so sušene in soljene tunine ikre

Andrej Jamnik
Pica pomladi iz jedilnika Ta'GUD pizze, šparglji, beli tartuf in jajce.

Ta'GUD špargljev pozdrav pomladi

Pizza in šparglji, obvezna pomladanska kombinacija Šparglji so nedvomno najbolj čudovita spomladanska zelenjava, so vsestranski in jih lahko...

Andrej Jamnik
Osnove moderne napolitanske pice

Osnove moderne napolitanske pice

Zakaj so Ta’GUD Pizze tako drugačne? Pripravljene so iz izbranih mok najboljših mlinov, testo je fermentirano tri dni,...

Andrej Jamnik
olje

Olje grozdnih pečk

Zdravo in vsestransko uporabno olje Zdrava popestritev v kuhinji Obogatitev za vašo kožo in lase

Katja

Kuhajte z nami

Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.