Sosa predstavlja nov rastlinski gelifikant z izjemnimi kulinaričnimi sposobnostmi. Narava je vsemogočna, ponovno odkrivamo njene skrivnosti.

Kot spodbudo za sodobno in odgovorno gastronomijo praznujemo začetek prodaje gela Gracila kot drzen korak v prihodnost sodobne kuhinje in vira čustev.
Gracila Gel zaradi počasnega želiranja ponuja želiranje brez aditivov in širšo paleto tekstur.
Več kot sestavina je Gracila Gel izraz naše stalne predanosti inovacijam.
V tem dosjeju boste našli predloge in nasvete naših mojstrov. 16 receptov, ki temeljijo na štirih glavnih načinih uporabe gela Gracila: želeji, geli, flani, kreme ter kompoti.
Od začetka tega projekta smo tesno sodelovali s kulinarično hišo Disfrutar, saj smo prepoznali želiranje kot temeljno tehniko v njihovi kuhinji. Na koncu te dokumentacije lahko dobite recept podjetja Disfrutar, pravi gastronomski dragulj, ki je namenjen spodbujanju vaše ustvarjalnosti v kuhinji.