Ganache iz temne čokolade Cacao Barry Mehika

22. julija 2022.
Yann Couvreur
 
 10 
minut
 Enostavno
 1 
porcija
Gourmet Akademija recepti
Kazalo recepta

Sorodni recepti:

 15 

 Enostavno

 5 
Čokoladni namaz z lešniki
 15 

 Enostavno

 1 
čokoladni sladoled

Ganache iz temne čokolade Cacao Barry Mehika

Ganache iz temne čokolade Cacao Barry Mehika 66%

Sestavine:

104 g smetana 35 % (1)

12 g glukoza Sosa

12 g invertni sladkor Sosa

6 g želatina

119 g temna čokolada Cacao Barry 66 % Mehika

247 g smetana 35 % (2)

  • 1

    Segrejemo smetano (1) z glukozo in invertnim sladkorjem.


  • 2

    Dodamo želatino, nato pa maso v treh korakih prelijemo čez čokolado.


  • 3

    Zmešamo, nato pa med mešanjem dodamo še hladno smetano (2).


  • 4

    Hranimo na hladnem.

  • Alergeni

    Ni podatka

    Hranilne vrednosti

    Hranilo
    Vrednost (na 100g)
    Vrednost (Na porcijo)
    Ni podatkov

    Kuhajte z nami

    Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

    Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.