Bonboni z mangom in pasijonko
Sosa ingredients
Sorodni recepti:
Enostavno
Čokoladni namaz z lešniki
Enostavno
Čokoladni sorbet
Enostavno
Pasta, krompir in botarga
Bonboni z mangom in pasijonko
Okusni bonboni s mangom in pasijonko
Sestavine:
Kakavovo maslo razdelimo in mu primešamo barve. Ga temperiramo in nato modelček pošpricamo z eno in nato drugo barvo, tako da pride barva podobna mangu.
Temperiramo mlečno čokolado in jo vlijemo v modelček za bonbone.
Ko se čokolada strdi do polovice vlijemo ganaš, vanj pa dodamo nehaj hrustljavih vodoodpornih koščkov manga.
Preostalo mlečno čokolado zopet temperiramo in z njo zapremo modelček.
Model postavimo v hladilnik, da se bonboni strdijo, nato pa jih vzamemo iz modela.
Čokoladni ganaš s pasijonko
Zmešamo sladkorje in pire pasijonke, ter zavremo.
Mešanico prelijemo čez čokolado in s paličnim mikserjem miksamo, dokler ne dobimo lepe emulzije.
Dodamo maslo in miksamo, dokler ne dobimo gladkega in sijočega ganaša.