Tagliolini z omako iz tartufov in lešniki
22. junija 2022.
Rustichella d'Abruzzo
15
minut
Enostavno
4
porcije
Kazalo recepta
Sorodni recepti:
15
Enostavno
5
Čokoladni namaz z lešniki
Čokoladni namaz z lešnik in intenzivnim okusom kakava
30
Enostavno
10
Čokoladni sorbet
Čokoladni sorbet iz Domori čokolade in rastlinskih vlaknin
40
Enostavno
4
Pasta, krompir in botarga
Enostavna jed iz prvinskih sestavin in dodatkom naribane tunine Botarge
Tagliolini z omako iz tartufov in lešniki
Gurmanski recept za odličen obrok
Sestavine:
350g jajčni tagliolini Rustichella d'Abruzzo |
|
1 žlica masla |
|
30g mleti lešniki |
|
Sol po okusu |
1
V ponvi stopimo maslo, dodamo omako iz tartufov in vse skupaj mešamo nekaj minut, nato pustimo počivati v ponvi.
2
Nato po navodilih na embalaži, v slani vodi skuhamo jajčne taglioline Rustichella d'Abruzzo in jih primešamo v ponev k omaki.
3
Taglioline in omako še nekaj minut pražimo na ponvi.
4
Testenine postrežemo s sesekljanimi lešniki in če imamo sveže tartufe, še te naribamo čez krožnik.
5
Svojo čudovito jed še toplo postrežemo!
Alergeni
Ni podatka
Hranilne vrednosti
Hranilo
Vrednost (na 100g)
Vrednost (Na porcijo)
Ni podatkov