Gourmet Blog
Flaxfiber Sosa
Flaxfiber: Prehranska vlaknina in DISFRUTAR Z veseljem vam sporočamo, da smo naš inovativni izdelek Flaxfiber, naravne vlaknine lanu,...
Andrej Jamnik

Gracila Gel
Sosa predstavlja nov rastlinski gelifikant z izjemnimi kulinaričnimi sposobnostmi. Narava je vsemogočna, ponovno odkrivamo njene skrivnosti. Kot spodbudo...
Andrej Jamnik

Sonce Sicilije v steklenicah Tomarchio
Gazirani naravni napitki iz Sicilijanskega sadja na vaši mizi Intuicija, strast in skoraj stoletje izkušenj: to so sestavine,...
Andrej Jamnik

Kaj je trehaloza?
Trehaloza je disaharid, ki se uporablja v živilih za sladkanje in kot sredstvo za povečanje prostornine. Je naravna...
Andrej Jamnik

Parjenje tartufov
Parjenje tartufov s hrano, preberite kako pri nas najraje kombiniramo ta kraljevski gomolj.
Andrej Jamnik

Sladoled se še naprej izumlja na novo
Odkrij osem primerov v novi reviji So Cool.. Magazin #1 V naši novi mednarodni reviji o sladoledu, So...
Andrej Jamnik
