Gourmet Blog

Flaxfiber Sosa

Flaxfiber Sosa

Flaxfiber: Prehranska vlaknina in DISFRUTAR Z veseljem vam sporočamo, da smo naš inovativni izdelek Flaxfiber, naravne vlaknine lanu,...

Andrej Jamnik
Gracila Gel

Gracila Gel

Sosa predstavlja nov rastlinski gelifikant z izjemnimi kulinaričnimi sposobnostmi. Narava je vsemogočna, ponovno odkrivamo njene skrivnosti. Kot spodbudo...

Andrej Jamnik
Sonce Sicilije v steklenicah Tomarchio

Sonce Sicilije v steklenicah Tomarchio

Gazirani naravni napitki iz Sicilijanskega sadja na vaši mizi Intuicija, strast in skoraj stoletje izkušenj: to so sestavine,...

Andrej Jamnik
Kaj je trehaloza?

Kaj je trehaloza?

Trehaloza je disaharid, ki se uporablja v živilih za sladkanje in kot sredstvo za povečanje prostornine. Je naravna...

Andrej Jamnik
Parjenje tartufov

Parjenje tartufov

Parjenje tartufov s hrano, preberite kako pri nas najraje kombiniramo ta kraljevski gomolj.

Andrej Jamnik
Sladoled se še naprej izumlja na novo

Sladoled se še naprej izumlja na novo

Odkrij osem primerov v novi reviji So Cool.. Magazin #1 V naši novi mednarodni reviji o sladoledu, So...

Andrej Jamnik

Kuhajte z nami

Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.