Agrimontana

Agrimontana
Delite na družbenih omrežjih:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Veliko potrpežljivosti, malo sladkorja in ravno pravšnja količina spretnosti

To so glavne sestavine njihovih receptov.

  • Potrpežljivost, da upoštevajo biološki čas, ki ga sadje potrebuje za zorenje, in potrpežljivost, da ne silijo v pripravo in počakajo na naravni izid postopkov.
  • Sladkor, ki z zmanjšano vsebnostjo ohrani in poudari izvirni okus surovine ter ga povzdigne.
  • Spretnost zaposlenih pri podrobnostih vsakega trenutka priprave in uporaba tehnologije za zagotavljanje higiene in zdravstvene ustreznosti ter zmanjšanje vpliva postopkov na končni proizvod.
  • Rezultat priča o moči nežnosti: ni prisilnih vonjav, ni izkrivljanja izhodiščnega proizvoda in zagotovilo, da so sledili naravi.
  • Podjetje Agrimontana je velika družina, ki jo sestavljajo potomci ustanovitelja, zaposleni, tehnični in komercialni partnerji, kmetje, dobavitelji, strokovnjaki, in tisti, ki izdelek uporabljajo.
  • Njihovo zgodbo pišejo skozi okus slaščičarjev, pekov in sladoledarjev.
  • Družba Agrimontana, ustanovljena leta 1972 v kraju Borgo San Dalmazzo (Cunéo) v Piemontu v Italiji, je hitro postala vodilna na trgu kostanja, kandiranega sadja in marmelade v Italiji.
  • Glavni razlog za ta uspeh je, da je družba Agrimontana od samega začetka delala le z naravnimi sestavinami, nikoli ni uporabljala barvil, konzervansov ali umetnih arom. Poleg tega Agrimontana uporablja samo sadje, ki raste v Italiji. Njihova ponudba vključuje tudi izdelke za pripravo pravega italijanskega gelata: osnove in paste s povsem naravnimi sestavinami.
  • Agrimontana je od leta 2006 del skupine Illy Group, ki vključuje kavo Illy, čaj Dammann frères in čokolado Domori. Delovanje v tako dinamični skupini, ki se osredotoča na kakovost, je Agrimontani omogočilo, da je dopolnila svojo strokovno ponudbo z vključitvijo čokolade Domori kuverture. Domori uporablja samo aromatični kakav iz najboljših nasadov Criollo in Triniatario, ki ga spremlja od obiranja do fermentacije in skladiščenja, z nežnim praženjem in hitrim mletjem, da se ohranijo vsi okusi.

Sodelujejo z najboljšim obrtnikom – NARAVO

  • Storijo vse, da zagotovijo spoštljivo ravnanje z notranjo vrednostjo surovin, da ta ostane v končnem izdelku.
  • Neposredno upravljajo poskusni kostanjev nasad s petdesetimi drevesi in šestimi različnimi sortami (preživeli od devetih vrst, ki so bile prvotno zasajene) in se zelo zavedajo prednosti neintenzivnega, trajnostnega kmetijstva.
  • Imajo neposredne odnose s pridelovalci, pri izbiri najboljših surovin pa se zanašamo na lastne sposobnosti in izkušnje. Vzpostavili so vse kontrole, s katerimi zagotavljajo, da vsak sadež izpolnjuje njihove visoke standarde. V proizvodnem procesu ne uporabljajo bližnjic, ki bi lahko vplivale na prvotne senzorične lastnosti njihovih sestavin.
  • Celotno organoleptično vrednostno verigo izdelkov pregledujemo sami.

Klikni in preberi več na njihovi spletni strani 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kuhajte z nami

Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.