Proteinska linija izdelkov- Pasta young

Proteinska linija izdelkov- Pasta young
Delite na družbenih omrežjih:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
  • S posebnim poudarkom na kakovosti Rustichella d’Abruzzo s svojo novo linijo Pasta young na trg prinaša edinstvene pripravke hrane. Ne samo testenine, ampak tudi pekovske izdelke, omake in namaze. Pozorni so tako na makro vrednosti v smislu beljakovin, vlaknin in ogljikovih hidratov kot tudi na mikrohranila. 
  • Pasta young ponuja široko paleto pekovskih izdelkov brez glutena. Z dvema formulacijama, eno z 22 % in drugo s 33 % beljakovin, so sladki in slani piškoti kot nalašč za prigrizek pred in po vadbi.
  • S 100 % preprostimi naravnimi sestavinami, sveže praženimi, PY ponuja 100 % arašidovo maslo z odlično teksturo in mazljivostjo. Značilna je visoka vsebnost mono in večkrat nenasičenih maščob, dobrih maščob, oleinske in linolne kisline.
  • PY je postal referenca v svetu zdrave prehrane. Od danes je s 55 % beljakovin v testeninah na voljo inteligentna rešitev po vadbi. Pekovski izdelki brez glutena z visoko vsebnostjo beljakovin in vlaknin so popoln zdrav prigrizek. Z nizkokaloričnimi omakami in prelivi, narejenimi iz naravnih surovin, PY ponuja celotno paleto izdelkov za ljubitelje fitnesa in dobrega počutja.

Mi smo nad izdelki navdušeni, pridite preizkusit, če navdušijo tudi vas 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kuhajte z nami

Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.