Bonboni z mangom in pasijonko

10. junija 2022.
Sosa ingredients
 
 120 
minut
 Srednje
 24 
kosov
Gourmet Akademija recepti
Kazalo recepta

Sorodni recepti:

 15 

 Enostavno

 5 
Čokoladni namaz z lešniki
 30 

 Enostavno

 10 
Čokoladni sorbet
 30 

 Srednje

 10 
Maslena karamela za sladoled
 30 

 Srednje

 15 
Popcorn sladoled s karamelo in belo čokolado
 30 

 Enostavno

 15 
Sorbet iz Matcha zelenega čaja
 40 

 Enostavno

 4 
Pasta, krompir in botarga

Bonboni z mangom in pasijonko

Okusni bonboni s mangom in pasijonko

Sestavine:

  • 1

    Kakavovo maslo razdelimo in mu primešamo barve. Ga temperiramo in nato modelček pošpricamo z eno in nato drugo barvo, tako da pride barva podobna mangu.


  • 2

    Temperiramo mlečno čokolado in jo vlijemo v modelček za bonbone.


  • 3

    Ko se čokolada strdi do polovice vlijemo ganaš, vanj pa dodamo nehaj hrustljavih vodoodpornih koščkov manga.


  • 4

    Preostalo mlečno čokolado zopet temperiramo in  z njo zapremo modelček.


  • 5

    Model postavimo v hladilnik, da se bonboni strdijo, nato pa jih vzamemo iz modela.

  • Čokoladni ganaš s pasijonko

  • 1

    Zmešamo sladkorje in pire pasijonke, ter zavremo.


  • 2

    Mešanico prelijemo čez čokolado in s paličnim mikserjem miksamo, dokler ne dobimo lepe emulzije.


  • 3

    Dodamo maslo in miksamo, dokler ne dobimo gladkega in sijočega ganaša.

  • Alergeni

    Ni podatka

    Hranilne vrednosti

    Hranilo
    Vrednost (na 100g)
    Vrednost (Na porcijo)
    Ni podatkov

    Kuhajte z nami

    Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

    Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.