Bonboni z mangom in pasijonko
10. junija 2022.
Sosa ingredients
120
minut
Srednje
24
kosov
Kazalo recepta
Sorodni recepti:
30
Enostavno
10
Čokoladni sorbet
Čokoladni sorbet iz Domori čokolade in rastlinskih vlaknin
40
Enostavno
4
Pasta, krompir in botarga
Enostavna jed iz prvinskih sestavin in dodatkom naribane tunine Botarge
Bonboni z mangom in pasijonko
Okusni bonboni s mangom in pasijonko
Sestavine:
1
Kakavovo maslo razdelimo in mu primešamo barve. Ga temperiramo in nato modelček pošpricamo z eno in nato drugo barvo, tako da pride barva podobna mangu.
2
Temperiramo mlečno čokolado in jo vlijemo v modelček za bonbone.
3
Ko se čokolada strdi do polovice vlijemo ganaš, vanj pa dodamo nehaj hrustljavih vodoodpornih koščkov manga.
4
Preostalo mlečno čokolado zopet temperiramo in z njo zapremo modelček.
5
Model postavimo v hladilnik, da se bonboni strdijo, nato pa jih vzamemo iz modela.
Čokoladni ganaš s pasijonko
1
Zmešamo sladkorje in pire pasijonke, ter zavremo.
2
Mešanico prelijemo čez čokolado in s paličnim mikserjem miksamo, dokler ne dobimo lepe emulzije.
3
Dodamo maslo in miksamo, dokler ne dobimo gladkega in sijočega ganaša.
Alergeni
Ni podatka
Hranilne vrednosti
Hranilo
Vrednost (na 100g)
Vrednost (Na porcijo)
Ni podatkov