Tagliolini z omako iz tartufov in lešniki

22. junija 2022.
Rustichella d'Abruzzo
 
 15 
minut
 Enostavno
 4 
porcije
Gourmet Akademija recepti
Kazalo recepta

Sorodni recepti:

 15 

 Enostavno

 5 
Čokoladni namaz z lešniki
 30 

 Enostavno

 10 
Čokoladni sorbet
 30 

 Srednje

 10 
Maslena karamela za sladoled
 30 

 Srednje

 15 
Popcorn sladoled s karamelo in belo čokolado
 30 

 Enostavno

 15 
Sorbet iz Matcha zelenega čaja
 40 

 Enostavno

 4 
Pasta, krompir in botarga

Tagliolini z omako iz tartufov in lešniki

Gurmanski recept za odličen obrok

Sestavine:

  • 1

    V ponvi stopimo maslo, dodamo omako iz tartufov in vse skupaj mešamo nekaj minut, nato pustimo počivati ​​v ponvi.


  • 2

    Nato po navodilih na embalaži, v slani vodi skuhamo jajčne taglioline Rustichella d'Abruzzo in jih primešamo v ponev k omaki.


  • 3

    Taglioline in omako še nekaj minut pražimo na ponvi.


  • 4

    Testenine postrežemo s sesekljanimi lešniki in če imamo sveže tartufe, še te naribamo čez krožnik.


  • 5

    Svojo čudovito jed še toplo postrežemo!

  • Alergeni

    Ni podatka

    Hranilne vrednosti

    Hranilo
    Vrednost (na 100g)
    Vrednost (Na porcijo)
    Ni podatkov

    Kuhajte z nami

    Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

    Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.