Gourmet Blog
Osem vrst novih kakavov Cacao Barry
Zakaj vedno uporabljamo isti kakav v prahu, a hkrati uporabljamo različne čokolade glede na naše potrebe?
Andrej Jamnik
Chef Carles Mampel
chef Carles Mampel se predstavi
Andrej Jamnik
Gremo jest - Pizza z botargo
Pizza popisom – Gremo jest Sodelovanje med:Gremo Jest – Ta’GUD Pizza – GourmetShop Ikre že od nekdaj igrajo...
Andrej Jamnik
Pizza z breskvijo in pršutom
Ko pomislite na poletno sadje, pomislite seveda na lubenice in breskve. In prav slednje so odlični spremljevalec različnim...
Andrej Jamnik
Pastayoung
Predstavlja se Pastayoung, naš novi dobavitelj zdrave prehrane odličnega okusa Pastayoung Z največjim veseljem vam predstavljamo našega novega...
Andrej Jamnik
Najboljši sladoledni aparat na trgu je..
.. Nemox Gelatissimo Exclusive Ponosni smo, da je naš aparat za pripravo domačega sladoleda Gelatissimo Exclusive i-Green white, narejen...
Andrej Jamnik