Gourmet Blog

Osem vrst novih kakavov Cacao Barry

Osem vrst novih kakavov Cacao Barry

Zakaj vedno uporabljamo isti kakav v prahu, a hkrati uporabljamo različne čokolade glede na naše potrebe?

Andrej Jamnik
Chef Carles Mampel

Chef Carles Mampel

chef Carles Mampel se predstavi

Andrej Jamnik
Gremo jest – Pizza z botargo

Gremo jest - Pizza z botargo

Pizza popisom – Gremo jest Sodelovanje med:Gremo Jest – Ta’GUD Pizza – GourmetShop Ikre že od nekdaj igrajo...

Andrej Jamnik
Pizza z breskvijo in pršutom

Pizza z breskvijo in pršutom

Ko pomislite na poletno sadje, pomislite seveda na lubenice in breskve. In prav slednje so odlični spremljevalec različnim...

Andrej Jamnik
Pastayoung

Pastayoung

Predstavlja se Pastayoung, naš novi dobavitelj zdrave prehrane odličnega okusa Pastayoung Z največjim veseljem vam predstavljamo našega novega...

Andrej Jamnik
Najboljši sladoledni aparat na trgu je..

Najboljši sladoledni aparat na trgu je..

.. Nemox Gelatissimo Exclusive Ponosni smo, da je naš aparat za pripravo domačega sladoleda Gelatissimo Exclusive i-Green white, narejen...

Andrej Jamnik

Kuhajte z nami

Naročite se na najbolj gourmet novičke! Prejmite zanimive in okusne recepte, kuharske nasvete in datume kuharskih tečajev!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani.