Gourmet Blog
Tolažilna hrana
Kaj je tolažilna hrana? To je hrana, ki daje udobje, nasmeh, poskrbi za dobro počutje in katera izboljša...
Cacao Barry - partner oznake BEE FRIENDLY
ČEBELE, MANDLJI IN OBRTNIKI: POMEMBNO ZAVEZNIŠTVO Cacao Barry je postala prva blagovna znamka čokolade za profesionalce, ki sodeluje z oznako BEE...
Moka 00, 0, 1, 2 ali integralna?
Kakšne so razlike med različnimi vrstami moke? Morali bi se zavedati, kaj kupujemo in kaj jemo vsak dan,...
Temperiranje čokolade
Čokoladna kuvertura vsebuje večji odstotek kakavovega masla (32–39 %) kot čokolada za peko ali uživanje. To dodatno kakavovo maslo v kombinaciji...
Svetovni dan sladoleda
Sladoled je nedvomno popolna sladica, ki si jo je izmislil človek. Je bogat in kremast, poln okusov poletja, a...
Razumno pitje: pot do zmernega razmišljanja
V svetu gostoljubja je treznost (kot abstinenca od alkohola) zapleteno vprašanje. Dolgo časa so bili brezalkoholni koktajli neambiciozen...